2005 yılında, IAS görevlisi Lokesh M, Noida ajansının CEO’su olarak görevi devraldı.

aynur

New member
2005 Hindistan İdari Servisi (IAS) yetkilisi Lokesh M, Çarşamba günü Uttar Pradesh hükümeti tarafından Agra bölüm komiserliğine transfer edilen Ritu Maheshwari’den Perşembe günü Noida otoritesinin icra kurulu başkanı pozisyonunu devraldı.


Yeni CEO, çalışanlarına şehrin sokaklarını, kaldırımları, refüjleri, patikaları ve diğer kamusal alanları iyileştirmek için her yolu denemeleri talimatını verdi. (Temsili resim)

Daha önce Kanpur Bölge Komiseri olan Lokesh M, yetkililerle bir toplantı yaparak Noida’yı “güzel bir şehir” yapma planlarını sundu ve kasaba halkının ihtiyaçlarını da ele aldı. Görüşmenin ardından vatandaşlara daha iyi hizmet sunma planları hakkında da basın mensuplarına bilgi verdi.

“Önceliğimiz, sorunlarını çözmek için hibe alanlarımız, çiftçilerimiz ve diğer şehir paydaşlarımızla iletişimi geliştirmek olacaktır. Amacımız, halktan gelen şikayetlere uygun şekilde yanıt vermektir. Karnataka’dan gelen ve oradaki görev süresi boyunca Saharanpur’da madde kullanım bozukluğu olan kişilerle yaptığı çalışmalarla tanınan yeni CEO, diğer önemli yasal veya uzun süredir devam eden sorunlar eyalet hükümetinin yönlendirmesi altında çözülecek” dedi.

Lokesh M, Kanpur’a gönderilmeden önce Saharanpur’da Bölüm Komiseri olarak görevlendirilmişti ve bölgede detoks merkezleri açma girişimiyle tanınıyordu.

Lokesh M., “Sahrapur’da uyuşturucu kurbanı olan gençlere yardım etmek amacıyla Uyuşturucuyla Mücadele Kampanyası’nı başlattık” dedi.

Yeni CEO, çalışanlarına şehrin sokaklarını, kaldırımları, refüjleri, patikaları ve diğer kamusal alanları iyileştirmek için her yolu denemeleri talimatını verdi.

“Bahçe Bitkileri Müdürlüğü ve diğer departmanlara kentin her yerinin güzelleştirilmesi için çalışma talimatı verdik. Noida’yı daha iyi ve daha güzel bir şehre dönüştüreceğiz. Herhangi bir sorunu anlamama izin verin, sonra bunları yasaya uygun olarak ele alacağız” dedi.


  • YAZAR HAKKINDA


    Vinod Rajput, Noida ve Greater Noida’da çevre, altyapı, emlak ve hükümet politikaları üzerine yazıyor. Geçmişte Delhi, Gurgaon ve Panchkula’da çevre ve altyapı hakkında rapor verdi. …ayrıntılı olarak görün