NOIDA bölgesindeki yasadışı inşaatı engellemek için ex -army personeli

aynur

New member
Büyük Noida: Büyük Noida Otoritesi, şehrin çeşitli bölgelerinde yasadışı inşaat için emekli ordu personelini engellemeye karar verdi.

Adım, otoritenin, otoritenin ana yönetim binasında kullanılan emekli Ordu personelinin, memurlar için bir zorluk olan devlet ülkesine yasadışı inşaat veya müdahalenin dahil edilmesine yardımcı olabileceğini fark ettiğinde gelir. (Sunil Ghosh/HT -Hoto)

Hareket, otoritenin, otoritenin ana yönetim binasında kullanılan Ordu personelinin, memurlar için bir zorluk olan devlet ülkesine yasadışı binanın veya müdahalenin dahil edilmesine yardımcı olabileceğini fark ettiğinde ortaya çıktığında ortaya çıkıyor.

Hükümet, önde gelen memurların bu personeli, yasadışı inşaatın veya prosedürün yaygın olduğu çalışma grubu 1, 2 ve 3 dahil olmak üzere farklı alanlarda kullanmaya karar verdiler.

“Sadece edinilen devlet ülkemizi korumakla kalmayıp, aynı zamanda bu personelin hizmetlerini düzgün bir şekilde kullanabiliriz. Bu çalışanların üç ekibi, kendi bölgelerinde yasadışı inşaatı etkili bir şekilde yasaklamak için genç mühendisler, mühendisler yardımcısı ve proje mühendisleri ile yakın çalışacak ”diyor Greater Noida Authority'nin ek genel müdürü Prerna Singh.

Yetkililer, diğer şeylerin yanı sıra Tilapta, Surajpur, Tusyana ve Bodaki gibi birçok alanı kapsayan üç çalışma grubunda kullanılması gereken en az 25 emekli Ordu personeli olduğunu söyledi.

Yetkililer, Maha Kumbh'daki polisin Prayagra'da, terlemiş karşıtı sürüş için uygun bir polis alma büyük bir görevi olan tüm bölgelerden duagrajdaki güçlü taahhüdünden dolayı.

Noida'ya döner dönmez otorite yasadışı inşaatlara karşı geziler yapmayı planlıyor.

Uttar Pradesh Industrial Yasası 1976'ya göre, hiçbir kişi veya şirket, Düzen kartının Büyük Noida yetkilisinden onayı olmadan herhangi bir inşaat yapamaz. Ve Büyük Noida Otoritesi, özel bir ülkedeki bir projenin düzen kartını onaylamıyor ve otorite de hükümet ülkesindeki inşaat kartını onaylamıyor.

Otorite, Große Noida'daki 124 köyde yaklaşık 38.000 hektarlık arazi bilgilendirdi.

Diyerek şöyle devam etti: “Daha büyük Noida otoritesi, şehirdeki hükümet ülkesindeki yasadışı faaliyetler yaygın olduğundan, yasadışı inşaat işlerine ve ev işçilerine karşı gezilerini yoğunlaştırmak zorundadır. Ve yasadışı bina tüm kentsel alanlarda da yaygındır.”