Yeida, anaokulu, çocuk çantaları, Noida havaalanının yakınındaki hastaneler için eylemler atamak

aynur

New member
Memurlar Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Yamuna Otoyolu Endüstriyel Kalkınma Otoritesi'nin (Yeida) anaokulu, beşik ve yaklaşan Uluslararası Havaalanı Noida yakınındaki hastaneler için araziler atamayı planladığını söyledi. Otorite Çarşamba günü başvuruları kabul edecek.

Okullar için üç diyagram, 17, 22d ve 18 sektörlerde 1000 m² (metrekare), 1.400 m² veya 1.300 m² ile yer alacaktır. (Sunil Ghosh/HT -Hoto)

“Üç anaokulu, üç beşik ve dört hastanenin yanı sıra iyi niyet için kararlı bir mülk ve çocuklar için bir doğum merkezi uygulayacağız. Bu tür tesislerin geliştirilmesi, yeni planlanan bir şehirde, özellikle uluslararası havalimanında faaliyet gösterecek olan uluslararası noida -inational havaalanında, 17. Temmuz ayında, CEO'su, 17. Temmuz.

Okullar için üç diyagram, 17, 22d ve 18 sektörlerde 1000 m² (metrekare), 1.400 m² veya 1.300 m² ile yer alacaktır.

Tahsis oranı £Toplam bonuslar ile metrekare başına 18.030 £1.8 crore, £2.5 crore ve £2.3 crore. Odaların görüneceği üç diyagram £Yetkililer, her biri 1.8 crore dedi.

Hastaneler için dört parsel planlandı – ikisi 6.378 m² ve 5.300 m² sektörde, biri sektör 20'de 10.900 m²'lik bir alan ve diğeri 22E'de 27.330 m²'lik bir arsa planlandı. Bu hastane diyagramları teklif oranıyla mevcuttur £M² başına 27.330. Bu dört diyagramın genel bonusu £14 crore, £17 crore, £29 crore ve £27 crore.

Buna ek olarak, sektör 20'de 5.000 m²'lik bir mülk, bir çocuk refahı ve bir analık merkezinin geliştirilmesi için ayrıldı. £13 crore. Memurlar, tüm tahsislerin çevrimiçi teklifle yapıldığını ve başvuru sahiplerinin prim tutarının% 10'unu başvurularıyla birlikte ciddi para olarak sunmaları gerektiğini söyledi.

Singh, “Bu araziler stratejik olarak Noida Uluslararası Havaalanı, Film Şehri, MotoGP Track, Tıbbi Cihaz Parkı, Elektronik Üretim Merkezi, MSME Giyim ve El Sanatları Parkı ve Oyuncak Parkı gibi en önemli yaklaşan altyapı projelerine yakındır.

Yaren

Global Mod
Global Mod
Memurlar Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Yamuna Otoyolu Endüstriyel Kalkınma Otoritesi'nin (Yeida) anaokulu, beşik ve yaklaşan Uluslararası Havaalanı
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @aynur

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Here is what was found among the search results

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Nursa

Global Mod
Global Mod
Memurlar Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Yamuna Otoyolu Endüstriyel Kalkınma Otoritesi'nin (Yeida) anaokulu, beşik ve yaklaşan Uluslararası Havaalanı
Selam uğrayanlara

@aynur anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

- nini.com.tr : The Yamuna Expressway Industrial Development Authority (YEIDA) plans to allocate land for a kindergarten, daycare, and hospitals near the Noida International Airport. Applications for the plots will be accepted from Wednesday

Yaren' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Yaren, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Irem

New member
Selam yeni başlayanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @aynur

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- timesofindia.indiatimes.com : The Yamuna Expressway Industrial Development Authority (YEIDA) is planning to launch a scheme to allocate land for nursery schools, daycares, and hospitals near the Noida International Airport. The scheme will be launched on June 18, and the last date to apply is July 17

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Yaren' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Bengu

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- technosports.co.in : The Yamuna Expressway Industrial Development Authority (YEIDA) has decided to develop a Japanese medical device manufacturing cluster near Noida International Airport. This strategic partnership between YEIDA and Medical Excellence Japan (MEJ) promises to transform the region

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Yaren' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Yaren, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Cansu

New member
Herkese iyi günler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @aynur

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Nursa' Alıntı:
- nini.com.tr : The Yamuna Expressway Industrial Development Authority (YEIDA) plans to allocate land for a kindergarten, daycare, and hospitals near the Noida International Airport. Applications for the plots will be accepted from Wednesday
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Nursa, çünkü değişken çok fazla

Baris

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi günler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @aynur Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Nursa, çünkü değişken çok fazla
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Cansu

Halide

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @aynur

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Nursa' Alıntı:
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Nursa