Ghaziabad: 12 yaşındaki deneysel cinsel saldırılar nedeniyle sekiz yıllık okul öğrencisine yapıştı

aynur

New member
13 Şubat 2025 07:26

Olay Pazartesi günü, bir devlet okulunun birkaç öğrencisinin okul dışında oynadığı ve kızın yardım için çığlıklarını duyduğunda hafifti.

Polis, 12 yaşındaki bir çocuğun Çarşamba günü polis tarafından gözaltına alındığını, çünkü Ghaziabad yakınlarındaki bir ilkokuldan sekiz yaşındaki bir kızı kaçırdığı ve ona cinsel olarak saldırmaya çalıştığı iddia edildi.

Yerliler kızı kurtardı ve ailesini ve polisi de bilgilendirdi. Daha sonra bir FIR kaydedildi. (Yeniden canlandırıcı resim)

Olay, Pazartesi günü bir devlet okulunun birkaç öğrencisinin okul dışında oynadığı ve kızın yardım için çığlıklarını duyduğunu söyledi. Kızı kurtarmayı başardılar, ancak sanık kaçmayı başardı. Yukarıda belirtilen memurların Çarşamba günü daha sonra tutuklandığını söyledi.

“Sekiz yıllık kız, bir programdan sonra okulda dışarıda oynayan öğrencilerden biriydi. Sanık çocuk oraya geldi ve kızı yakındaki çiftliklere çekti. £50'ye eşlik etmek için. Daha sonra, yardım için çığlık attığında, yerliler geldi ve çocuk kaçtı. Yerliler kızı kurtardı ve ailesini ve polisi de bilgilendirdi. Bir FIR kaydedildi, ”dedi Modinagar Circle'dan ACP Gyan Prakash Rai.

Davanın farkında olan polis memurları, Niwari polis karakoluna bir FIR kaydettiklerini söyledi.

Yetkililer, Bharatiya Nyaya Sanhita Bölüm 137 (2) (kaçırma), 76 (cezai şiddeti, bir kadına doldurma veya çıplak olmaya zorlayan bir kadına saldırı veya uygulama) altında bir FIR kaydettiklerini ve hükümleri gündeme getirdiklerini söylediler. Çocukların cinsel suçlardan korunması.

“Ayrıca kızın ifadesine dayanarak BNS Bölüm 87 (kaçırma, adam kaçırma veya kadınların evliliğini zorlamaları vb.) Ekledik. Çocuk Çarşamba günü gözaltına alındı ve davada bir sınav. Çocuk Sınıf 6 başarısızlığı ve yakınlarda yaşıyor ”diye ekledi ACP.

Bölüm ayrıca, yasadışı trafik için zorlanabilmesi veya baştan çıkarılabilmesi amacıyla kaçırma veya kaçırma ile de ilgilenir.

Rec simgesi
Önerilen konular