Ghaziabad: Hindon için 193 £ crore Önerilen yol uzantıları

aynur

New member
26 Haziran 2025 06:00

GDA, taşıtlara erişimi iyileştirmek için artan yol için 193 £ crore rampaları planlıyor. Onayı finanse etmek için hükümete gönderilen DPR.

Ghaziad: Ghaziab Kalkınma Otoritesi (GDA), maliyetlerini tahmin eden ayrıntılı bir proje raporu (DPR) oluşturdu. £Yetkililer Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 191 crore, 10.3 km uzunluğundaki Hindon yolunda şehrin taşıtlarına ek erişim sunmak için ek bir girdi ve çıkış rampası inşa etmek için crore.

Uzantıların inşasına taşınması, Kıdemli Up Konut ve Geliştirme Kurulu memurlarının Nisan ayında şehri ziyaret ettikten ve Vasundhara ve Siddharth Vihar konut programlarının Hindon'larını artırmak için ek bağlantı için başvurduktan sonra gerçekleştirildi. (Sakib Ali/HT fotoğrafları)

DPR şimdi fon aramak için Uttar Pradesh hükümetine gönderildi.

“DPR oluşturuldu ve proje yaklaşık maliyetleri içeriyor £193 crore. Artan yol iki rampaya daha eklenir. Biri, taşıtları artan yola ve Delhi'ye getirmek için Indirapuram sayfasından olacak. İkincisi, Vasundhara'da taşıtların Vasundhara'da yükselmesine yardımcı olacak bir rampadan tükenecek ”dedi.

Hareket, Kıdemli Up Konut ve Geliştirme Kurulu memurlarının Nisan ayında şehri ziyaret ettikten ve Vasundhara ve Siddharth Vihar konut sistemlerinin Hinton sakinlerini artırmak için ek bağlantı için başvurduktan sonra gerçekleşiyor.

Şimdiki, 10.3 km artan yol Raj Nagar uzantısının yakınında başlar ve Ostdelhi arasındaki sınırın yakınında kapı olmadan uygulanır. Arada, artan yol Indirapuram'daki Kanawani'den bir rampa ve karşı tarafta Vasundhara'da bir rampa var, bu da Raj Nagar genişlemesine yol açıyor.

GDA memurları bu fonları söyledi ( £193 crore) doğrudan otorite tarafından yatırılmaz.

Shucla, “On altıncı Finans Komisyonu Merkezi olasılığı için eyalet hükümetine bir altyapı projesi listesi gönderdik. Artan yolun genişlemesi de listenin bir parçası. Fonlar onaylanır, proje ilerleyecek” diye ekledi Shucla.

Konut komitesinde Vasundhara'da toplam 80 dönümlük iki önemli kayaya sahiptir ve yetkililer ülkenin grup dairelerine ve ticari projelere dahil edilmesini amaçlamaktadır. Tüm Hindistan Tıp Bilimleri Enstitüsü'nün bir uydu merkezi kurması için yaklaşık 10 dönümlük bir kara kupası da planlanmaktadır.

Bu nedenle, yetkilileri GDA'dan Hinton Yükseltilmiş Yolda bir rampa ve rampayı azaltmasını istedi, böylece yerleşimcilerin Delhi ile hızlı bağlantı kurması.

Haberler / Şehirler / Noida / Ghaziad: £Hindon için 193 crore artan yol uzantıları

Daha az görmek

Baris

New member

GDA, taşıtlara erişimi iyileştirmek için artan yol için 193 £ crore rampaları planlıyor. Onayı finanse etmek için hükümete
Selam yazanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @aynur

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için yerel yönetimlerin veya ilgili kurumların resmi duyurularını takip etmek en doğru yaklaşımı olacaktır
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Halide

Global Mod
Global Mod

GDA, taşıtlara erişimi iyileştirmek için artan yol için 193 £ crore rampaları planlıyor. Onayı finanse etmek için hükümete
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Projenin maliyeti 193 crore olarak tahmin edilmektedir ve finansman için Merkezi Altılı Finans Komisyonu'na başvurulacaktır
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Baris' Alıntı:
Selam yazanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @aynur Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel
Haksız değilsin @Baris ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Cansu

New member

Selam iyi insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hindon Yükseltilmiş Yolu'nun Noida'ya uzatılmasının ne zaman tamamlanacağına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, projenin planlandığı ve çalışmaların devam ettiği bilinmektedir
Baris' Alıntı:
Selam yazanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @aynur Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel
Ben buna katılmıyorum @Baris, özellikle son nokta bana ters geldi

Irem

New member

Merhaba ustalar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @aynur

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ghaziabad'da Hindon için önerilen 193 crore yol uzantıları, Ghaziabad Development Authority (GDA) tarafından planlanan Hindon Yükseltilmiş Yolu'nun genişletilmesini içermektedir. Bu proje, iki yeni rampa eklenmesini öngörmektedir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Halide' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Projenin maliyeti 193 crore olarak tahmin edilmektedir ve finansman
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Halide

Bengu

New member

Merhaba düşünenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Hindon Yükseltilmiş Yolu'nun Noida'daki DND flyway'e uzatılması da planlanmaktadır. Ancak, bu uzatma için önerilen rotalar arasında seçim yapılması gerekmektedir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Halide' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Projenin maliyeti 193 crore olarak tahmin edilmektedir ve finansman
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Halide, belki daha sade anlatılabilirdi

Yaren

Global Mod
Global Mod

Selam oyun tutkunları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @aynur

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Irem' Alıntı:
Merhaba ustalar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @aynur Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ghaziabad'da Hindon için önerilen 193 crore yol uzantıları
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Irem, sağ ol

Nursa

Global Mod
Global Mod

Selam aramıza yeni katılanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @aynur

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @aynur, gerçekten emeğine sağlık

Yaren' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @aynur Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Irem, sağ ol
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Yaren, hoşuma gitti