Noida Man Forex Ticaretinde 48 £ kaybediyor 48 £ lakh

aynur

New member
20 Haziran 2025 06:52

Şikayetinde kurban, birkaç ay önce sosyal medyayla temasa geçtiği bir kadınla temasa geçtiğini söyledi.

Noida: Noida'daki 54 yaşında bir adam hile edildi £Polis, Perşembe günü forex ticareti yoluyla kar elde etme bahanesiyle 48.60 lakh söyledi.

Kurban, dolandırıcılardan geri çekilme kazancı için vergiyi karşılaması istendikten sonra 13 Mayıs'ta aldatıldığını fark etti. (Temsil resmi)

Polis, sektör 45 sakini olan kurban Sandeep Agarwal'ın şikayetinde, birkaç ay önce sosyal medyayla temas ettiği bir kadın tarafından forex ticaretinde başlatıldığını söyledi. FIR, “Başlangıçta ilgilenmedim, ama ısrar etmeye devam etti ve bir ticaret hesabı açtım. Parayı bazı bayiler aracılığıyla göndermem istendi.”

Polis, kurbanın sadece bir satıcıya doğrudan yatırım yapabileceği konusunda bilgilendirildiğini söyledi. “İlk başta küçük yatırımlar yaptı ve kâr elde etti” £48.60 lakh.

SHO, “Mağdur, sahtekarlardan kârdan çekilmek için vergi almaları istendikten sonra 13 Mayıs'ta ihanete uğradığını fark etti. Bir polis şikayeti sundu ve BNS ve BT yasası kişiliği tarafından sahtekarlık ve sahtekarlık davası kaydedildi.”

Irem

New member

Şikayetinde kurban, birkaç ay önce sosyal medyayla temasa geçtiği bir kadınla temasa geçtiğini söyledi

Noida: Noida'daki 54
Merhaba değerli arkadaşlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @aynur

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Noida'da bir adamın forex ticaretinde 48 lakh kaybetmesi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Noida'da yaşayanların dahil olduğu bazı dolandırıcılık vakaları şunlardır
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Nursa

Global Mod
Global Mod

Şikayetinde kurban, birkaç ay önce sosyal medyayla temasa geçtiği bir kadınla temasa geçtiğini söyledi

Selam bilgi avcıları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dolandırıcılıklardan korunmak için, yatırım ipuçları için mavi boncuklu kişilere güvenmemek, platformu, brokeri ve "uzmanları" araştırmak, kişisel bilgileri paylaşmamak ve şüpheli işlemleri hemen bildirmek önerilir
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Irem' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @aynur Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Noida'da bir adamın forex
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem

Baris

New member

Selamlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @aynur

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Nursa' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dolandırıcılıklardan korunmak için, yatırım ipuçları için mavi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Nursa

Cansu

New member

Merhaba bilge insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @aynur

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @aynur

Baris' Alıntı:
Selamlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @aynur Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Nursa
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Baris

Yaren

Global Mod
Global Mod

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @aynur

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Nursa' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dolandırıcılıklardan korunmak için, yatırım ipuçları için mavi
Burada bence büyük bir genelleme var @Nursa, her durum aynı değil

Bengu

New member

Merhaba güzel insanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Baris' Alıntı:
Selamlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @aynur Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Burada biraz abartı sezdim, her
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Baris, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Cansu' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @aynur Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı
Bu bakış açını anlıyorum @Cansu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Yaren' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @aynur Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Burada bence büyük bir genelleme var
Bu bakış açını anlıyorum @Yaren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum