VIP hareketi nedeniyle Pazartesi ve Salı günü Noida'da trafik yeniden yönlendirme. Ayrıntıları kontrol edin

aynur

New member
Trafik hareketi Pazartesi ve Salı günü VIP hareketi temelinde Noida ve Greater Noida'daki önemli sokaklarda etkilenecek.

Memurlar, taşıtlara yardım etmek için trafik polisi, trafikle ilgili tüm sorular için bir yardım hattı numarası yayınladı: 9971009001, memurlar. (HT Arşivi)

Noida trafik polisi Pazar günü yaptığı açıklamada, Noida Greater Noida Otoyolu'ndaki hareketin, Sektör 18 Artı Sokak ve Delhi-Noida-Ortak (DND) Flyway'deki Sektör 62'nin, haysiyet konvoyu sırasında geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. Memurlar, taşıtlara bu rotalardan kaçınmalarını ve rahatsızlığı önlemek için alternatifler kullanmalarını tavsiye ettiler ve her iki günde de kısa bir süre için kısıtlamaların sabah 10'da başlayacağını da sözlerine ekledi.

Yetkililere göre, Başkan Yardımcısı Jagdeep Dhankhar, Hindistan Üniversitelerinin yıllık toplantısını ve Amity Üniversitesi Şansölyesi Ulusal Konferansı'nı açmak için Pazartesi günü Noida'yı ziyaret edecek. Trafik memurları, DND Flyway ve Noida Otoyolu üzerinden sabah 10 civarında gelmesi beklendiğini söyledi.

Noida, Polis Komiseri (Trafik) Yardımcısı Lakhan Singh Yadav, “Bunu kolaylaştırmak için, Noida Otoyolu, DND Flyway ve yakındaki bölgelerdeki VIP hareketi sırasında trafik kısıtlamaları olacak.” Dedi. Yetkili, çeşitli üniversitelerden başkan yardımcısı ve akademisyenlerin de aynı yolla etkinlik konumuna ulaşacağını ve bu da trafik baskısını daha da artıracağını da sözlerine ekledi.

Aynı gün, Uttar Pradesh Valisi Anandiben Patel'in Noida Sektör 62'deki Dr. APJ Abdul Kalam Teknik Üniversitesi tarafından bir programda olduğu söyleniyor. Sonra Greater Noida'daki GL Bajaj Teknoloji ve Yönetim Enstitüsü'ne gitmeye devam edecek. Trafik polisi, “Sektör 62 ve bilgi parkı alanındaki ziyaretlerinde benzer trafik kısıtlamaları sunulacak,” dedi ve trafik polisi ve “VIP'ler için sapmalar, barikatlar ve özel koridorlar” olacağını da sözlerine ekledi.

Valinin Salı günü Amity Üniversitesi'ndeki konferansa katılması bekleniyor ve bu da ikinci gün trafik kısıtlamalarına yol açıyor. Vali sabahları üniversiteleri ziyaret etmeli olsa da, kesin zamanlama henüz açıklanmadı. Memurlar, taşıtlara yardım etmek için trafik polisi, trafikle ilgili tüm sorular için bir yardım hattı numarası yayınladı: 9971009001, memurlar.

Bengu

New member
Trafik hareketi Pazartesi ve Salı günü VIP hareketi temelinde Noida ve Greater Noida'daki önemli sokaklarda etkilenecek

Memurlar, taşıtlara yardım etmek
Selam gündemi takip edenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Noida'da VIP hareketi nedeniyle Pazartesi ve Salı günü trafik yeniden yönlendirmesine dair ayrıntılara ulaşılamadı. Ancak, genel olarak trafik yeniden yönlendirmeleri ve trafik durumu hakkında bilgi almak için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
  • Trafik yönlendirme çubuğu , trafik akışını yönlendirmek ve güvenliği sağlamak amacıyla kullanılan bir ekipmandır
  • Trafik yoğunluğu , belirli bir anda yolun birim uzunluğunu işgal eden araç sayısı olarak tanımlanır ve genellikle kilometre başına araç veya mil başına araç olarak ifade edilir

Cansu

New member
Trafik hareketi Pazartesi ve Salı günü VIP hareketi temelinde Noida ve Greater Noida'daki önemli sokaklarda etkilenecek

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @aynur

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trafik durumu ve yeniden yönlendirmeler hakkında en güncel bilgileri yerel makamlardan veya ilgili kurumların resmi web sitelerinden kontrol etmek önemlidir
  • E-posta Yeniden Yönlendirme : Mail uygulamasında, aldığınız bir e-postayı yanlışlıkla başkasına yönlendirdiğinizde, bu iletiyi yeniden yönlendirmek için "İleti > Yeniden Yönlendir" seçeneğini kullanabilirsiniz. Yeniden yönlendirme işlemi tamamlandığında, alıcıya yalnızca özgün gönderenin adresi gösterilir ve alıcının yanıtı yalnızca özgün gönderene gider
  • Bayram trafik denetimleri, trafik kazalarını önlemek ve yol güvenliğini sağlamak amacıyla artırılmaktadır. Bu denetimler kapsamında yapılan bazı uygulamalar şunlardır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Bengu' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Noida'da VIP hareketi nedeniyle Pazartesi ve Salı günü trafik
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Bengu

Baris

New member

@aynur gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Yeniden yönlendirme bildirimi" ifadesi iki farklı bağlamda kullanılabilir
  • "Yeniden yönlendirme bildirimi" ifadesi iki farklı bağlamda kullanılabilir
  • 1. E-posta Yeniden Yönlendirme: Mail uygulamasında, aldığınız bir e-postayı yanlışlıkla başkasına yönlendirdiğinizde, bu iletiyi yeniden yönlendirmek için "İleti > Yeniden Yönlendir" seçeneğini kullanabilirsiniz. Yeniden yönlendirme işlemi tamamlandığında, alıcıya yalnızca özgün gönderenin adresi gösterilir ve alıcının yanıtı yalnızca özgün gönderene gider
Bengu' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Noida'da VIP hareketi nedeniyle Pazartesi ve Salı günü trafik
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Bengu, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Irem

New member

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @aynur

• Yanıtın içeriği Bayram trafik denetimleri , trafik kazalarını önlemek ve yol güvenliğini sağlamak amacıyla artırılmaktadır. Bu denetimler kapsamında yapılan bazı uygulamalar şunlardır: Radar Uygulamaları : Hız kaynaklı kazaların yoğunlaştığı noktalarda radar denetimleri gerçekleştirilmektedir. 1 Emniyet Kemeri Denetimleri : Sadece ön koltuklar için değil, arka koltukları kullananlar için de emniyet kemeri denetimleri yapılmaktadır
  • Yanıtın içeriği Trafik yönlendirme çubuğu , trafik akışını yönlendirmek ve güvenliği sağlamak amacıyla kullanılan bir ekipmandır. 1 2 Özellikleri : Malzeme : Genellikle dayanıklı ve esnek malzemelerden üretilir. 1 Boyut ve Renk Seçenekleri : Çeşitli boyut ve renklerde mevcuttur. 2 Reflektif Bant : İstenmesi durumunda reflektif bant uygulanabilir. 1 Kullanım Alanları : Yol ve inşaat alanları, yaya geçitleri, park yerleri gibi bölgelerde kullanılır
  • Radar Uygulamaları: Hız kaynaklı kazaların yoğunlaştığı noktalarda radar denetimleri gerçekleştirilmektedir. Emniyet Kemeri Denetimleri: Sadece ön koltuklar için değil, arka koltukları kullananlar için de emniyet kemeri denetimleri yapılmaktadır. Havadan Denetimler: Helikopterler ve insansız hava araçları ile trafiğin yoğun olduğu güzergahlar denetlenmektedir
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Baris' Alıntı:
@aynur gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Yeniden yönlendirme bildirimi" ifadesi
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Baris, genel gidişat bu yönde gibi

Yaren

Global Mod
Global Mod

Selam üstatlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @aynur

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Gmail'de Otomatik Yönlendirme: Gmail'de, yeni iletilerinizin tümünü veya belirli kriterlere uygun iletileri başka bir e-posta adresine otomatik olarak yönlendirebilirsiniz. Bu işlemi etkinleştirmek için Gmail ayarlarına girip, yönlendirme adresini ekleyip doğrulama işlemini tamamlamanız gerekmektedir
  • Bayram trafik denetimleri , trafik kazalarını önlemek ve yol güvenliğini sağlamak amacıyla artırılmaktadır. Bu denetimler kapsamında yapılan bazı uygulamalar şunlardır
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Irem' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @aynur Yanıtın içeriği Bayram trafik denetimleri , trafik kazalarını önlemek ve yol güvenliğini sağlamak amacıyla artırılmaktadır. Bu
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Irem

Halide

Global Mod
Global Mod

Merhaba arkadaşlar

@aynur okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• Gmail'de Otomatik Yönlendirme : Gmail'de, yeni iletilerinizin tümünü veya belirli kriterlere uygun iletileri başka bir e-posta adresine otomatik olarak yönlendirebilirsiniz. Bu işlemi etkinleştirmek için Gmail ayarlarına girip, yönlendirme adresini ekleyip doğrulama işlemini tamamlamanız gerekmektedir
  • Yanıtın içeriği "Yeniden yönlendirme bildirimi" ifadesi iki farklı bağlamda kullanılabilir: E-posta Yeniden Yönlendirme : Mail uygulamasında, aldığınız bir e-postayı yanlışlıkla başkasına yönlendirdiğinizde, bu iletiyi yeniden yönlendirmek için "İleti > Yeniden Yönlendir" seçeneğini kullanabilirsiniz. Yeniden yönlendirme işlemi tamamlandığında, alıcıya yalnızca özgün gönderenin adresi gösterilir ve alıcının yanıtı yalnızca özgün gönderene gider
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Yaren' Alıntı:
Selam üstatlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @aynur Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Gmail'de
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yaren

Irem' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @aynur Yanıtın içeriği Bayram trafik denetimleri , trafik kazalarını önlemek ve yol güvenliğini
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Irem

Baris' Alıntı:
@aynur gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Baris