Yeida yakında yıllık bütçesini yönetim kurulu toplantısında tamamlayacak

aynur

New member
Greater Noida: Yamuna Otoyolu Endüstriyel Kalkınma Otoritesi (Yeida) Pazartesi günü 2025-26 için yıllık bütçesini onaylamak için bir yönetim kurulu toplantısı düzenlediğini duyurdu.

2025-26 bütçesi muhtemelen en üstte olacak £Yeida memuru, Noida Uluslararası Greenfield'ın gelecekteki projeleri göz önüne alındığında, Noida Uluslararası Greenfield Havaalanı projesi nedeniyle mevcut olan gelecekteki geliştirme ve altyapı projeleri göz önüne alındığında. (Sunil Ghosh/HT -Hoto)

İcra Kurulu Başkanı (CEO) İcra Kurulu Başkanı Arun Vir Singh, departmanlardan söz konusu tartışma ve onay için ilgili finansal tekliflerini hazırlamalarını istedi.

Tarihi hala tamamlanması gereken toplantı, Nisan 2025 yılına kadar Noida Uluslararası Havalimanı'nın ticari operasyonunun başlamasından önce harcanacak mega projeler için fonları onaylayacak.

“Arazi, bahçecilik, sivil, elektrik ve finans gibi tüm departmanları hazırlamalıyız, istişareler ve izinler için kendi önerilerini hazırlamaları isteniyor. Önerilerinizi alır almaz, Yönetim Kurulu, Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin bunu tavsiye edip onaylayabilmeleri için hazırlanacak ”dedi.

Detaylı tartışmalardan sonra, yönetim kurulu Nordidi normlarına göre uygulanması için belirli bir teklifin onaylanması konusunda nihai bir karar verdi.

2025-26 bütçesi muhtemelen en üstte olacak £Yeida Memuru, Noida Uluslararası Greenfield projesi temelinde Noida Uluslararası Greenfield'ın gelecekteki projelerinde bulunan gelecekteki geliştirme ve altyapı projeleri göz önüne alındığında.

Yeida, Noida havaalanının havza alanındaki Yamuna Otoyolu boyunca sanayiciler, konut ve grup daire projeleri için birçok yeni sektör geliştiriyor.

Yetkililere göre, otorite bu yeni sektörleri, altyapı gelişimi için gelir elde etmek için canlı, ticari ve endüstriyel ülkeyi satabilmesi için geliştiriyor.

Yetkililer, son 3 yılda, Noida havaalanındaki çalışmaların hızlı bir gelişme yaşadığından, Yeida bütçesinin bu alanda yapılan mega altyapı ve geliştirme projeleri nedeniyle sayılarda bir artış yaşadığını söyledi.

Resmi, bütçenin onların ötesine geçebileceğini söylüyor £Mega projeler, arazi edinimi ve hızlı demiryolu, metro, otoyol solu, pod -Taxi, film şehri, veri merkezleri ve yeni mega -townships dahil diğer mega endüstriyel projeler gibi yeni bağlantı projelerinin oluşturulması göz önüne alındığında 10.000 crore figürü , Yeida'nın gelişmesi için yollar, su temini ağı, parklar ve Diğer hizmetler.